Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Met deze projecten kun je het verschil maken!

Grippr.nl > Nieuws > Met deze projecten kun je het verschil maken!

Met deze projecten kun je het verschil maken!

 

Al generaties lang willen wij de aarde een beetje beter achterlaten dan wij haar hebben gevonden. En generaties lang hebben we tegen elkaar geroepen dat je als individu nu eenmaal niet zoveel kunt doen. Dat klinkt een beetje jammer. Gelukkig komt daar nu veel verandering in. En zien wij bij Grippr dat je ook als individu met een mooi inkoopproject enorm veel kunt bijdragen. Met name aan de kant van de energietransitie. Met een greep uit de (interim)vacatures die we momenteel hebben openstaan kun je de wereld dus direct een beetje mooier maken!

 

“If not us, who? If not now, when?” – John F. Kennedy

 

Neem bijvoorbeeld deze netbeheerder

 

Zij zijn als netbeheerder en elektriciteitstransporteur een aanjager van de energietransitie. Dit doen zij door naar duurzame energiebronnen over te stappen als wind- en zonne-energie. En het uitfaseren van kernenergie en kolencentrales. Maar ook door het onderhouden en uitbreiden van hun hoogspanningsnet. Daarbij staat de minimale impact op milieu en lokale gemeenschappen centraal. Hiermee wordt het beheer van al deze elektriciteitsbronnen steeds crucialer. Dus digitale technologieën zijn van onschatbare waarde.

 

Dus wat zou jij aan deze transitie kunnen bijdragen?

 

Deze netbeheerder zoekt voor één van hun grote projecten een interim Contactmanager. Misschien ben jij dat wel!

 

 

Een van onze andere klanten is weer op een ander gebied bezig met de energietransitie.

 

Zij richten zich op onder ander projecten waarbij de spoor-bovenleiding als elektriciteitsnet wordt gebruikt. Daarnaast hergebruiken ze de energie die wordt opgewekt door het afremmen van de trein als terugvoeding naar het spoornet. Zo kan het stroomverbruik van het metronetwerk met 7 % lager uitvallen, en in de toekomst met 10-20%. En natuurlijk nieuwe oplossingen als hybride treinen, batterijtreinen en waterstoftreinen.

 

Dus wat zou jij aan deze transitie kunnen bijdragen?

 

Deze bouw en rail organisatie zoekt een Interim Productieinkoper voor onder andere de ombouw van diesellocomotieven naar (deels) elektrische aandrijving. En ook voor batterij oplossingen, een werkterrein waar ze steeds meer in doen.

 

Meer informatie?

 

Ben je geïnteresseerd om mee te werken aan de energietransitie en direct impact te hebben op onze aarde? Neem dan vrijblijvend contact op of bel met Grippr: 085-0074433 

 

Krijg je Tail Spend onder controle!

Nevi PMI® 58.4 | Grootste stijging verkoopprijzen ooit

Is jouw procurement strategie in beton gegoten?