Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Interim inkoopprofessionals

Grippr.nl > Interim

Grip op tijdelijke inzet voor structurele verbetering


Steeds meer organisaties zien flexibilisering, als een structureel onderdeel van het bedrijfsproces. Zowel bij projectmatige activiteiten, tijdelijke piekbelasting als meer strategische projecten kunnen tijdelijke inkoopprofessionals de sleutel vormen tot een succesvolle afronding. Wij verbinden gedreven inkoopprofessionals, op verschillende niveaus, met organisaties in zowel de publieke als private sector.

grippr-people-05
grippr-people-03

Meest up-to-date netwerk van kandidaten


Bij Grippr werken meer dan 35 inkoopprofessionals. Daarnaast hebben wij een database met up-to-date profielen van meer dan 10.000 gesproken kandidaten. Van junior inkoper tot CPO, zowel op operationeel als strategisch niveau. We hebben daarmee een van de meest uitgebreide netwerken van Nederland. Daarmee kunnen we eigenlijk altijd 100% slagingsgarantie bieden.

Request for proposals, Europese aanbestedingen, bid evaluations, Service Level Agreements; allemaal gesneden koek voor onze interim professionals.

gratis adviesgesprek

Reorganisatie van uw inkoopafdeling?


Worstelt uw inkoopafdeling met een structureel (strategisch) probleem? Een probleem dat een even efficiënte als adequate aanpak vereist? Dan stellen we u graag voor aan een van onze interim-CPO’ers. Een man of vrouw die over de kennis, ervaring en objectieve blik beschikt om tijdelijk leiding te geven aan uw inkooporganisatie. Maar daarnaast kunnen we u ook ondersteunen vanuit onze consultancy tak, waarbij we adviseren hoe uw inkoopkracht gemaximaliseerd kan worden. Niet met dikke rapporten, maar met pragmatische adviezen. Bijvoorbeeld over het digitaliseren van handwerk, zodat uw medewerkers ontlast worden en zich kunnen concentreren op taken waar ze het meeste waarde toevoegen.

grippr-people-01
grippr-people-02

Een acuut probleem? Meteen aan de slag!


De omstandigheden binnen uw organisatie bepalen het moment en het tempo van ingrijpen. Daarbij zijn ook situaties denkbaar waarbij acuut een inkoopprobleem ontstaat. Uitstel is dan geen optie meer. Ook daarop is onze dienstverlening optimaal afgestemd. Vandaag bellen, morgen een gesprek met een geschikte inkoopprofessional die overmorgen bij uw organisatie aan de slag gaat.

Tijdelijke inzet voor structurele verbetering
Interim-professionals op elk niveau
Up-to-date database met >10.000 kandidaten