Diensten Oplossingen Vacatures
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Grippr.nl > Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Grippr. Een inkoopadviesbureau. Maar dan wel net een beetje anders dan de rest. Wij zijn er om u te helpen bij het efficiënter inrichten van uw inkoopprocessen. Hierbij ligt onze focus op het automatiseren en digitaliseren. Vandaar onze pay-off: “Procurement Made Digital”. Bij Grippr geloven we niet in dikke rapporten. Veel liever zien wij al uw inkoopdata gecentraliseerd en op ieder moment inzichtelijk. Want inzicht is de eerste stap naar uw volgende P2P stap.

Volgens Grippr zijn er verschillende manieren om uw volgende inkoopstap waar te maken. Of u nou op zoek bent naar advies, geschikte software, of complete ontzorging; wij staan voor u klaar. Samen bepalen we welke aanpak het beste past bij uw wensen.

En welke manier u ook kiest, wij verliezen nooit ons doel uit het oog. Want wanneer uw inkoop efficiënter en effectiever is ingericht, houdt u tijd over voor tactische en strategische werkzaamheden. En het zijn juist deze werkzaamheden die het inkoopvak zo aantrekkelijk maken.

Volgens Grippr zijn er verschillende manieren
om uw volgende inkoopstap waar te maken.

Onze directie

Merel Plante en Alex Couperus vormen samen de directie van Grippr.

Merel en Alex werkten samen aan de digitalisering van inkoop bij Telegraaf Media Groep. Na onderzoek kwamen zij gezamenlijk tot de conclusie dat de inkoopwereld toe is aan de volgende stap. En dat terwijl er zo veel mooie inkoop oplossingen op de markt zijn. En zo begon zich het idee voor Grippr af te tekenen.

De organisatie

Naast de directie heeft Grippr een groep Procurement Consultants in vaste dienst, alle gespecialiseerd inkoopadvies en Digital Procurement. Tevens zijn er een aantal vaste medewerkers werkzaam op het kantoor van Grippr. Daaromheen werken wij met een flexibele schil van ZZP’ers die werkzaam zijn met een breed scala aan (e-procurement) opdrachten bij verschillende organisaties. Tezamen vormen wij Grippr. Wij kunnen niet wachten om ook uw inkoopprocessen efficiënter in te richten.