Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Over ons

Grippr.nl > Over ons

Wie zijn wij?


Wij zijn Grippr. Een ‘boutique’ inkoopadviesbureau. Wij zijn er om u te helpen bij het verbeteren van uw inkoopkracht. Dit doen we met advies, interimmers en software. In de eerste twee zijn we goed, digitalisering maakt ons bijzonder. Wij geloven in het zoveel mogelijk automatiseren van het operationele doe-werk, zodat inkoop professionals zich kunnen focussen op tactische en strategische werkzaamheden. Want het zijn juist die werkzaamheden die de inkoopkracht van een organisatie verbeteren. En bovendien het vak zo leuk maken.

Grippr heeft het SNA-keurmerk NEN 4400-1 en is benoemd tot FD Gazelle 2021, 2022 en 2023.

Of u nou op zoek bent naar advies, bevlogen inkoop professionals of geschikte software; wij staan voor u klaar. Samen bepalen we welke aanpak het beste past bij uw wensen.

cropped-grippr-512x512.png

Ons team


Grippr bestaat sinds 2018. De leiding is in handen van Alex Couperus die meer dan 20 jaar inkoop ervaring met zich meebrengt. Ons team bestaat verder uit 60 bevlogen inkoop professionals die werken aan een breed scala aan (e-procurement) opdrachten bij verschillende organisaties. Daarnaast zijn er een aantal ondersteunende medewerkers werkzaam op het kantoor van Grippr in hartje Laren. Samen vormen wij Grippr. Wij kunnen niet wachten om ook uw inkoopkracht te optimaliseren