Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Onze visie

Grippr.nl > Over ons > Onze visie

Onze visie


Grippr denkt en werkt vanuit waarde: het verschil tussen kosten en opbrengsten. Wij beperken ons niet tot enkel onderhandelen over de inkoopprijs.

Daarmee hebben wij een significant andere kijk op inkoop. We vragen geen korting, maar bieden creativiteit. We sturen niet alleen op kostenbesparing, maar optimaliseren uw winst. We leggen de verantwoordelijkheid niet enkel bij de leverancier, maar verbeteren het gehele proces. En we gaan niet uit van specificaties, maar van ambitieuze doelstellingen. Met onze 360-graden-benadering van procurement creëren we waarde: voor aandeelhouders én stakeholders.

Werkwijze

Als ‘extended procurement department’ biedt Grippr expertise in inkoop. Met de juiste bagage op het gebied van finance, legal en IT. Van sourcing tot analytics: ons recept voor blijvende klanten en repeat business.

Margeoptimalisatie

Grippr analyseert waarde in elke fase van het inkoopproces, maar ook daarbuiten. Winstmaximalisatie is het doel, kostenbesparing op inkoop is een middel – maar niet het enige!

Maatschappelijk verantwoord

Binnen al onze inkooptrajecten hanteren wij het MVO-denken. Maar om dit concreet te maken werkt iedere consultant van Grippr minimaal 1 dag per jaar gratis voor een goed doel.