Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Zit jij in de sandwich door inflatie?

Grippr.nl > Nieuws > Zit jij in de sandwich door inflatie?

Zit jij in de sandwich door inflatie?

 

Door de huidige economische ontwikkelingen rijzen de prijzen van grondstoffen van steeds meer producten de pan uit. Neem olie en gas en daarmee ook plastics, maar denk ook aan hout, metaal en niet te vergeten chips. Om maar eens iets te noemen.

 

Maar hoe zit het met je persoonlijke inflatiecorrectie?

 

 

Op het werk is inflatie ‘part of the job’

 

Als inkoper heb je waarschijnlijk veel last van de huidige inflatie. En moet je momenteel ongeveer alle zeilen bijzetten om – met behoud van kwaliteit – zo goed en scherp mogelijk in te kopen voor je organisatie. Onder meer door hernieuwde/extra onderhandelingen. Part of the job. Maar hoe zit het privé? 

 

 

Is jouw salaris al geïndexeerd?

 

Het leven is de afgelopen maanden aanmerkelijk duurder geworden. De kosten voor energie schoten omhoog. En de prijzen voor je dagelijkse boodschappen, maar ook voor bijvoorbeeld een lekker wijntje, stegen gemiddeld met maar liefst zo’n 12%! Is jouw salaris daar al op aangepast? Waarschijnlijk (nog) niet.

 

 

Wachten kost geld!

 

Te overwegen is om jouw gedaalde koopkracht tijdig ter sprake te brengen binnen je organisatie. We raden je aan  om hiermee niet te wachten tot december. Hoe dan ook wensen we je veel succes met jouw ‘persoonlijke inflatiecorrectie’. 

 

 

 

Meer informatie?

 

Meer weten over de digitale mogelijkheden en voordelen van spend management?? Neem dan vrijblijvend contact op of bel met Grippr: 085-0074433 

 

Krijg je Tail Spend onder controle!

Is jouw procurement strategie in beton gegoten?