Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Rechtmatigheidsverantwoording: een uitdaging voor iedere Gemeente!

Grippr.nl > Nieuws >Rechtmatigheidsverantwoording: een uitdaging voor iedere Gemeente!

Rechtmatigheidsverantwoording: Een uitdaging voor iedere Gemeente!

 

Na een periode van uitstel is nu het moment aangebroken: vanaf het jaarverslag 2023 is de rechtmatigheidsverantwoording voor gemeentes verplicht. Deze verandering brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, vooral voor gemeenten die worstelen met het implementeren van de noodzakelijke interne controles.

 

Het ontbreken van de juiste kennis en de al hoge werkdruk vanwege toegenomen verantwoordelijkheden maken deze overgang extra uitdagend, met name op gebieden als jeugdzorg, werk, inkomen en zorg voor langdurig zieken en ouderen.

 

Grippr heeft veel ervaring op dit gebied en gebruikt de Spendanalyse software van SpendMonkey om gemeenten te ondersteunen bij deze transitie.

 

Deze software biedt essentiële data-analyses die gemeenten helpen bij het bevorderen van een accurate verantwoording op rechtmatigheid.

 

Alle richtlijnen van Pianoo “Beter aanbesteden” zijn in de SpendMonkey verwerkt!

 

Hoe werkt het?

 

Diepgaande Data-Analyses:

Met behulp van het gebruiksvriendelijke SpendMonkey worden diepgaande analyses van financiële gegevens uitgevoerd, waardoor gemeenten inzicht krijgen in hun uitgavenpatronen en potentiële risico’s kunnen identificeren.

 

Automatisering van Processen:

We automatiseren veel van de interne controleprocessen, waardoor gemeenten tijd en middelen besparen en hun efficiëntie verbeteren.

 

Gebruiksvriendelijke Interface:

De gebruiksvriendelijke interface van SpendMonkey maakt het gemakkelijk voor gemeenteambtenaren om de software te gebruiken en snel waardevolle inzichten te verkrijgen.

 

Ondersteuning van Experts:

Ons team van Data en Business Intelligence experts staat klaar om gemeenten te ondersteunen bij het implementeren van de software en het interpreteren van de resultaten van de analyses.

 

Wat kost dit allemaal?

De kosten vallen heel erg mee, een abonnement begint al bij €499,00 per maand!

 

Klaar voor de Toekomst

 

Met de verplichte rechtmatigheidsverantwoording in aantocht, is het belangrijk voor gemeenten om zich voor te bereiden op deze verandering. Grippr Procurement met behulp van SpendMonkey.nl biedt de ondersteuning voor gemeenten om deze transitie soepel te laten verlopen en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan alle vereisten voor verantwoording en transparantie.

 

Meer informatie?

 

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij uw rechtmatigheidsverantwoording en uw gemeente klaar te maken voor de toekomst!

Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze consultants.

U kunt ons ook bereiken via info@grippr.nl of 085 – 007 44 33

 

Meer Grippr artikelen

 

Ontwikkelingen die ook de inkoopwereld transformeren

De Europese drempelwaarden van 2022 – 2023