Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Get Your Business on Track with Our Spend Analysis Software | SpendMonkey

de beste inkoop analyse met de software van Spendmonkey

Grippr.nl > Nieuws >Get Your Business on Track with Our Spend Analysis Software | SpendMonkey

Get Your Business on Track with Our Spend Analysis Software | SpendMonkey

 

2023 | Alex Couperus

 

Bent u het zat om de Spend van uw bedrijf in een excel met eventuele draaitabellen bij te houden? Wilt u uw inkoopfinanciën onder controle krijgen en vaststellen waar u geld kunt besparen? Dan is SpendMonkey, onze software voor uitgavenanalyse de perfecte oplossing voor u. Onze software is ontworpen om bedrijven van elke omvang te helpen hun uitgaven eenvoudig bij te houden en te analyseren. Zodat u op basis van gedetailleerde dashboards, weloverwogen beslissingen kunt nemen, geld kunt besparen en als inkoper meer toegevoegde waarde aan uw bedrijf kunt leveren.

 

Zeer eenvoudig in het gebruik

Onze software voor spendanalyse is eenvoudig te gebruiken, maar krachtig genoeg om zelfs de meest complexe uitgavengegevens te verwerken. Met onze software kunt u eenvoudig uw uitgavengegevens categoriseren en trends en patronen identificeren. U kunt ook uitgaven op meerdere locaties en afdelingen volgen, zodat u een volledig beeld krijgt van de uitgaven van uw organisatie.

 

Volgens Market Vision is SpendMonkey één van de top Key players in de markt van Spend Analytics en Spend management software.

Flexibel en aanpasbaar

Onze software is flexibel en aanpasbaar ontworpen, zodat u deze kunt aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. Wij bieden een reeks functies en opties, waaronder aangepaste rapportage en dashboards, tools voor gegevensvisualisatie en leveranciersscorekaarten.

 

Geld besparen en risico’s snel herkennen

Onze software voor uitgavenanalyse is ook ontworpen om u te helpen geld te besparen. Door gebieden te identificeren waar u te veel uitgeeft of waar u betere prijzen kunt bedingen met uw leveranciers, kunt u weloverwogen beslissingen nemen en geld besparen. Onze software helpt u ook om uitgaven in de tijd te volgen, zodat u het effect van uw kostenbesparende initiatieven kunt zien. Ook kunt u zoeken op basis van geografie, contractdichtheid, betaalgedrag om risico’s in uw keten te herkennen

 

Plan een demo in

Met onze software voor uitgavenanalyse kunt u de inkoop van uw bedrijf nog beter onder controle krijgen en weloverwogen beslissingen nemen die u zullen helpen geld te besparen en uw resultaat te verbeteren. Dus waarom wachten? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over SpendMonkey voor uitgavenanalyse en om een demo in te plannen. Ons team van experts beantwoordt graag uw vragen en helpt u op weg.

 

Meer informatie?

 

Wilt u meer informatie of wellicht een vrijblijvende gesprek over onze Spend Analyse aanpak of een Spend Monkey Demo? Neem dan vrijblijvend contact op  met een van onze consultants: 085-0074433 

 

Spend Monkey: your new best friend

De inkoper 2.0 gaat als een raket!