Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Grippr wordt exclusief softwarepartner van ContractNow

Grippr.nl > Nieuws > Grippr wordt exclusief softwarepartner van ContractNow

Grippr wordt exclusief softwarepartner van ContractNow

 

juni 2020 | Merel Plante en Alex Couperus

 

Grippr werd onlangs gevraagd of we exclusief softwarepartner voor Nederland en Vlaanderen van ContractNow wilden worden. Dit Contract Management Systeem, door Gatekeeper speciaal ontwikkeld voor MKB-ondernemingen, is een bijzonder welkome aanvulling op onze overige digitale oplossingen.

 

ContractNow is een complete en krachtige totaaloplossing om (inkoop)contracten heel efficiënt digitaal te managen en te ondertekenen (e-signing). ContractNow maakt gebruik van Artificial Intelligence-technologie en is uiteraard volledig ‘audit proof’.

 

Tijdens de coronatijd maar minstens tot en met 1 september 2020 kunt u ContractNow volledig gratis en vrijblijvend uitproberen.

 

Krachtig en eenvoudig in gebruik

 

Het nieuwe Contract Management Systeem ContractNow is ‘powered by Gatekeeper’, wereldwijd marktleider op het gebied van Contract Management SaaS software. ContractNow zou je daarom kunnen beschouwen als een ‘light-versie’ van Gatekeeper. Maar daarmee zouden we ContractNow enorm tekort doen.

 

Want deze innovatieve oplossing voor MKB-ondernemingen is bijzonder gebruiksvriendelijk en biedt complete efficiency verhogende mogelijkheden voor (versie)beheer en e-signing. ContractNow is onder meer geschikt voor Procurement Teams, Sales Teams, IT teams en Juridische afdelingen.

 

Uitdagingen en doelen bij Contract Management

  • Kostenbeperking: door proactief onderhandelen kosten besparen bij contractvernieuwingen
  • Contract-afhandeling: contracten vanaf elke device opsturen om digitaal te laten ondertekenen (e-signing)
  • Cruciale contractinformatie: gemakkelijk cruciale (juridische) data waaronder risico’s in contracten beheren.
  • Juiste focus: voorkomen van focus op onrendabele en/of risicoloze contracten.

 

Belangrijkste kenmerken en voordelen ContractNow

Hieronder vermelden we in het kort de belangrijkste eigenschappen en voordelen van het ContractNow Contract Management Systeem.

 

Onbeperkt aantal gebruikers

De prijsstelling van ContractNow is bijzonder aantrekkelijk. Dat geldt niet alleen bij 10 of 20 gebruikers maar ook bij bijvoorbeeld 100 of meer gebruikers. De consultants van Grippr rekenen het u graag voor.

 

Onbeperkt aantal e-sign licenties

Beheer, end-to-end, heel eenvoudig en volledig geïntegreerd binnen uw huidige contractomgeving, al uw e-sign licenties voor contracten compatible met de Europese eIDAS standaarden, ESIGN, UEATA.

 

Optimaal beveiligd

ContractNow voldoet aan de hoogste internationale standaarden op het gebied van beveiliging en wordt onder meer gebruikt door vooraanstaande organisaties die actief zijn in de gezondheidssector en de financiële sector.

 

Tijdbesparend ‘total management’

Met ContractNow worden alle werkzaamheden op het gebied van Contract Management, inclusief de tijdsbesteding, op heel inzichtelijke wijze beheerd en vastgelegd. Niet alleen operationele informatie, maar ook vitale management/directie-informatie is hierdoor altijd voorhanden.

 

Overal en altijd toegang

Het ContractNow Contract Management Systeem is een cloud based oplossing. Geautoriseerde gebruikers hebben overal en toegang. Software-updates en nieuwe functionaliteiten worden automatisch beschikbaar gesteld.

 

Gratis en vrijblijvend gebruiken t/m 1 september 2020?

U wilt ContractNow gratis en vrijblijvend gebruiken in de praktijk? Dat kan tot en met 1 september 2020 en is gemakkelijk geregeld. Ga naar www.contractnow.com en vul het aanvraagformulier in.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van ContractNow? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze consultants.