Diensten Oplossingen Vacatures
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Gratis digitale inkoopadviesgesprekken tijdens Corona crisis

Grippr.nl > Nieuws > Gratis digitale inkoopadviesgesprekken tijdens de Corona-crisis

Gratis digitale inkoopadviesgesprekken tijdens Corona-crisis

 

Maart 2020 | Merel Plante en Alex Couperus

 

Misschien denkt u ‘Wat hebben het Corona-virus en digitale inkoop met elkaar te maken?’ Wellicht meer dan u denkt. Want nu heel Nederland massaal vanuit huis werkt is het voor velen uiterst efficiënt als uw inkoopprocessen volledig of grotendeels digitaal verlopen. Organisaties die die stap al gemaakt hebben en niet of nauwelijks meer werken met tijdrovende papieren inkoopdocumenten en facturen kunnen hierover meepraten.

 

In deze tijden van onzekerheid door COVID-19 willen we u vooral houvast geven. Veel bedrijven kijken naar besparingen op korte termijn omdat inkomsten uitgesteld worden. Wij kijken met een gestructureerde aanpak samen met u naar de tijd- en kostenbesparende mogelijkheden en de voordelen die Digital Procurement u kan bieden. Misschien is het juist nu een goed moment om u hierin te verdiepen.

 

Grippr wil hierin helpen en bied u 2 gratis adviesgesprekken aan

 

Gesprek 1

In het eerste Video Conference gesprek bespreken we uw huidige situatie en de problemen waar u per direct tegenaan loopt. Aan de hand van de inkoop piramide bespreken we uw huidige inkoopprocessen. Van Sourcing tot en met Factuurafhandeling. Samen identificeren we de meest nijpende problemen.

 

Brainstorm

Op basis van het bovenstaande gesprek gaan de consultants van Grippr aan de slag en bedenken een pragmatische oplossing voor uw probleem.

 

Gesprek 2

In het tweede Video Conference gesprek bieden we u veelal een direct toe te passen oplossing.

 

Geïnteresseerd?

Wanneer u gebruik wilt maken van deze tijdelijke gratis dienst, stuur dan een mail naar:

 

info@grippr.nl of bel ons op 085 – 0074433.

 

Grippr wenst iedereen veel sterkte in deze uitzonderlijke tijden!