Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Grippr in het nieuws

Grippr.nl > Nieuws > Grippr in het nieuws

Grippr in het nieuws

21 November 2017 / In Nieuws / By Alex Couperus

Inkoopadviesbureau Grippr van start
Op 1 november opende Grippr de deuren. De naam staat voor ‘Grip on Procurement’ en ‘Grip on Profit’. Het bureau is een initiatief van Merel Plante en Alex Couperus, beide met een lange ervaring in het inkoopadvieswerk. Grippr biedt de diensten interim inkoopprofessionals, inkoopadvies en inkoopsoftware en neemt de gehele inkoopcyclus onder de loep met als doelstelling inkoopoptimalisatie. Grippr verlicht repeterende werkzaamheden in het inkoopproces door inzet van innovatieve cloud software. ‘We geloven niet in dikke adviesrapporten’, aldus Couperus. ‘Met een korte inkoopscan in combinatie met een innovatieve Point Solution kan een inkoopafdeling een grote stap voorwaarts maken. Grippr selecteert en implementeert inkoopsoftware met als focus het ondersteunen van het inkoopproces. Met onze managed services zorgen we na implementatie voor een soepele overgang en relatief eenvoudige adoptie voor de eindgebruikers.’ www.grippr.nl

Source: redactie Deal! – Magazine over inkoop en supply management –


Alex Couperus en Merel Plante starten inkoopadviesbureau Grippr
Nederland is een nieuw inkoopadviesbureau rijker. Alex Couperus en Merel Plante hebben Grippr gelanceerd, een inkoopadviesbureau dat zich met name focust op digitalisering en automatisering van (delen) van de inkoopcyclus. Daarnaast biedt Grippr ‘Procurement-as-a-Service’, waardoor klanten deelgebieden van inkoop kunnen outsourcen.

“Met name in het middenbedrijf gebeurt nog heel veel met de hand. Dezelfde informatie moet vaak in diverse systemen en spreadsheets worden ingevoerd. Daar is nog een wereld te winnen”, vertelt Couperus. “We helpen bedrijven eerst de zaak in eigen huis op orde te brengen door mensen te leveren voor het uitvoeren en verbeteren van deelprocessen. Daarbij kijken we welke innovatieve cloud-oplossingen ondersteuning kunnen bieden. Als dat lekker draait, dan kan de klant de volgende stap zetten: het compleet buiten de deur doen van dat specifieke deelproces, maar met een eigen online portal voor controle en monitoring.”

Source: InkopersCafé – De grootste ontmoetingsplaats voor inkopers –