Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Grippr wordt exclusief partner van Greenstone SupplierPortal

Grippr.nl > Nieuws > Grippr wordt exclusief partner van Greenstone SupplierPortal

Grippr wordt exclusief partner van Greenstone SupplierPortal

10 April 2018 / In Nieuws / By Alex Couperus

Met trots mogen wij u melden dat Greenstone, dé leverancier van SupplierPortal software, en Grippr Procurement een samenwerking aangaan. Grippr, gevestigd in Hilversum, is een inkoopadviesbureau. Bij Grippr ligt de focus op het optimaliseren van inkoopprocessen. Hierbij staan het bieden van de juiste begeleiding en het op de juiste manier inzetten van technologie en software centraal.

Grippr gaat samenwerken met Greenstone. Greenstone levert de SupplierPortal. De SupplierPortal is gericht op het verhogen van compliance, het verlagen van risico’s en het besparen van kosten. Met Greenstone’s SupplierPortal, zijn leveranciers in staat om zelf hun leveranciersinformatie in te voeren en te beheren binnen een centraal en online platform. Zo houdt u tijd over voor tactische werkzaamheden, zoals het managen, rapporteren en analyseren van uw leveranciers. Én u bespaart kosten. De Greenstone SupplierPortal biedt organisaties via het centrale platform in een oogopslag inzicht in alle leveranciersgegevens. Zo loopt het managen van uw compliance, contracten en risico’s naadloos in elkaar over.

Met de samenwerking tussen Greenstone en Grippr hebben Nederlandse organisaties vanaf nu toegang tot zowel de consultancy expertise van Grippr, als de state-of-the-art technologie van Greenstone. Na het implementeren van de SupplierPortal leggen organisaties constant alle relevante informatie omtrent hun leveranciers vast. Risico’s, kosten en fouten zullen op deze manier aanzienlijk verminderen. Zowel aan de kant van de organisatie, als aan de kant van de leverancier.

Alex Couperus, managing partner bij Grippr, vertelt: “Grippr is gespecialiseerd in het helpen van organisaties die hun inkoopprocessen willen stroomlijnen om zo de effectiviteit te verhogen. De SupplierPortal van Greenstone helpt hierbij door het leveranciersmanagement van onze klanten te automatiseren. Dit zorgt er vervolgens voor dat risico’s en compliance effectiever zijn te managen.

Matthew de Villiers, CEO bij Greenstone voegt hieraan toe: “Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met het Grippr team. Deze samenwerking versterkt onze aanwezigheid in Nederland en onze mogelijkheden om de Nederlandse markt te voorzien van oplossingen die een transparante supply chain, analyses en compliance een stap dichterbij brengen.

Wilt u meer informatie?
Dan kunt u contact opnemen met Merel Plante of Alex Couperus,
de managing partners van Grippr, via: 085-007 44 33; info@grippr.nl

Of bezoek de website van Greenstone