Diensten Oplossingen Vacatures
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Grippr.nl > Inkoopadviseur aanbesteding

Een inkoopadviseur voor advies over aanbesteding

Wilt u gedegen advies op maat ontvangen van een inkoopadviseur met ruime kennis op het gebied van aanbesteding, ICT en het sociaal domein? Grippr is een innovatief en technologisch gedreven inkoopadviesbureau dat al vele organisaties heeft voorzien van professioneel advies met betrekking tot inkoopprocessen: van strategie en analyse, sourcing en contractmanagement tot supplier management, Purchase-2-Pay en invoices en payables. Of u nu advies op maat wilt ontvangen, op zoek bent naar de geschikte software of een complete ontzorging wenst: Grippr beantwoordt uw wensen.

Een ervaren inkoopadviseur met kennis van aanbesteding, ICT en het sociaal domein

Als inkoopadviseur met ruime kennis op het gebied van aanbesteding (en drempelbedragen), ICT en het sociaal domein, voorzien wij u van passend advies en leveren wij oplossingen, waarmee u uw inkoopprocessen efficiënter en overzichtelijker kunt inrichten. Wat is uw volgende inkoopstap? Grippr denkt met u mee en helpt u uw ideeën tastbaar te maken. Wij zorgen ervoor dat u in de toekomst efficiënter en doelgerichter te werk gaat en op deze wijze meer tijd en energie overhoudt voor uw corebusiness. Zo bieden wij diverse soorten software aan, waaronder contractmanagementsoftware en software voor spend management, waarmee u processen vereenvoudigt én versnelt. Tevens helpen wij u met het optimaliseren van bijvoorbeeld uw factuurverwerking en bestelprocessen.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wanneer u gebruik wilt maken van de expertise van een inkoopadviseur met kennis op het gebied van aanbesteding, ICT en het sociaal domein, kunt u te allen tijde bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat al uw inkoopprocessen naar een hoger niveau worden getild. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? En wilt u meer weten over onze innovatieve, digitale oplossingen? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismaking. Hiervoor belt u naar 085 – 007 44 33 of stuurt u een e-mail naar info@grippr.nl. Ontdek wat wij voor u als inkoopadviseur kunnen betekenen op het gebied van aanbesteding, ICT of het sociaal domein.

Procurement

consultancy

inkoop-advies

Spend analyse

Inkoopscan

Procurement roadmap

Pakketselectie

Software implementatie

Compliancy, risk, privacy advies

Coaching-on-the-job

Procurement

software

inkoop-software

Spend management software

Contractmanagement software

Leveranciersmanagement portalen & supplier portals

P2P-oplossingen

Procurement

professionals

interim-inkoop

P2P consultants

Data-analisten

P2P projectleiders

Inkoopmanagement

Sourcing- en Contractmanagers