Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Grippr.nl > Oplossingen

Oplossingen

Strategy & Analytics   |   Grip op uw uitgaven

Van data naar overzicht, van overzicht naar inzicht en van inzicht naar alignment. Op elk moment weten met wie, voor hoeveel, wanneer en hoe u inkoopt is van cruciaal belang voor alles wat inkoopprocessen raakt, al is het maar zijdelings. Een actueel en altijd toegankelijk Spend Dashboard is ons eerste uitgangspunt!
MEER OVER STRATEGY & ANALYTICS

grip-e-sourcing

Sourcing   |   Grip op uw inkooptrajecten

De beste inkoopprofessionals en de juiste sourcing technologie leiden tot prettige trajecten, met kortere doorlooptijden en een optimaal inkoopresultaat. Met technologie het aanbesteden naar een hoger niveau tillen.
MEER OVER GRIP OP E-SOURCING

grip-e-sourcing

Contractmanagement   |   Grip op uw contracten

Het opslaan van digitale contracten is slechts het begin. Toegang tot de relevante contracten voor de juiste stakeholders is een logisch vervolg. Contractmanagement ondersteund met de juiste software: de sleutel tot winstgevende inkoop. De juiste contractmanager met de juiste software tegen een vast afgesproken maandelijks bedrag.
MEER OVER CONTRACTMANAGEMENT

Neem nu contact op
om snel grip op uw strategie en
spend overzicht te krijgen!

Neem contact op

Neem nu contact op
om snel grip op uw strategie en
spend overzicht te krijgen!

Neem contact op

Supplier Management   |   Grip op uw leveranciers

Alle leveranciersgegevens op één centrale plaats, zonder enige moeite of inzet. Wij richten uw leveranciersportaal volledig in en uw leveranciers houden het actueel. De juiste informatie voor uw Business, Finance en Procurement. Onze cloud based supplier portal is de logische stap naar supply chain finance.
MEER OVER SUPPLIER MANAGEMENT

Invoices & Payables   |   Grip op uw betaalproces

Is het goedkeuren en betaalbaar stellen van (papieren) bonnetjes nog steeds een tijdrovend onderdeel van uw werkzaamheden? Met onze software dienen uw medewerkers met een foto hun declaraties in en de business keurt met een druk op de knop goed of af. Natuurlijk met een koppeling naar de backoffice-systemen. Declaratiemanagement, omdat u controle wil houden over álle uitgaven.
MEER OVER INVOICES & PAYABLES

Purchase 2 Pay   |  Grip op uw drieweg-match

Purchase to pay klinkt goed, maar wat wilt u nu echt? Wij helpen met het verwoorden van uw visie en een gedegen business case. Maar ook met de pakketselectie en de implementatie, volgens een agile (scrum) methode. Samenwerking en communicatie met Finance, Business en IT staat centraal. Grippr, de P2P experts!
MEER OVER PURCHASE 2 PAY