Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Grippr.nl > Contractbeheer software

Contractbeheer software

Grippr biedt u de mogelijkheid om uw contractbeheer met de juiste software beter in te richten en zo uw contractmanagement te optimaliseren. Hierdoor krijgt u snel inzicht in alle gegevens betreffende uw contracten en kunt u deze gegevens eenvoudig wijzigen. Geen onoverzichtelijke archiefkasten meer, maar één softwarepakket voor alle contracten. Ook grip krijgen op uw contractbeheer door middel van een softwarepakket? Wij voorzien u graag van deskundig advies en vertalen het advies naar een passende dienstverlening.

Digitaliseer uw contractbeheer met de juiste software

Wilt u ook alle contracten en bijhorende details online inzien en eenvoudig wijzigen? Een contract digitaal laten ondertekenen? En een automatische melding ontvangen bij contracten die binnenkort verlopen? Wij bieden u in enkele stappen een pakketselectie voor de best passende inkoop- en contractmanagement software. Welke software het meest geschikt is voor uw contractbeheer, hangt af van verschillende aspecten. Graag plannen we een kennismakingsgesprek met u in, zodat u grip krijgt op uw contracten. Zo optimaliseren wij samen uw contractmanagement.

Het optimaliseren van uw contractmanagement: het digitaal ondertekenen van een contract

Grippr helpt u graag in het optimaliseren van contractmanagement. Met software, speciaal ontwikkeld voor contractbeheer, wordt uw contractmanagement de sleutel tot winstgevende inkoop. Cloud based software biedt een zee aan mogelijkheden en opent vele deuren. Zo kunt u bijvoorbeeld digitale contacten opslaan, maar ook uw zakelijke partners digitaal een contract laten ondertekenen. Dit bespaart tijd én papier.

Maak eenvoudig een afspraak

Heeft u interesse in het optimaliseren van uw contractmanagement, omdat u bijvoorbeeld een opgesteld contract digitaal wilt laten ondertekenen? Wilt u deskundig advies over de software ontvangen of heeft u vragen over contractbeheer? Maak dan direct een afspraak met ons via het contactformulier op de website. Ook bereikt u ons telefonisch via 085 – 007 44 33. Wist u dat u tegen een scherpe prijs een inkoopanalyse kunt uitvoeren? Wij vertellen u er graag meer over wanneer u belt naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Procurement

consultancy

inkoop-advies

Spend analyse

Inkoopscan

Procurement roadmap

Pakketselectie

Software implementatie

Compliancy, risk, privacy advies

Coaching-on-the-job

Procurement

software

inkoop-software

Spend management software

Contractmanagement software

Leveranciersmanagement portalen & supplier portals

P2P-oplossingen

Procurement

professionals

interim-inkoop

P2P consultants

Data-analisten

P2P projectleiders

Inkoopmanagement

Sourcing- en Contractmanagers