Diensten Oplossingen Vacatures
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Grippr.nl > Drempelbedragen aanbesteding

Drempelbedragen aanbesteding

Als deskundig inkoopadviesbureau, kan Grippr u voorzien van alle informatie op het gebied van aanbestedingsprocedures, zoals de drempelbedragen van aanbesteding. Vanuit een creatief, ruimdenkend perspectief, creëren we waarde voor alle betrokken partijen en brengen wij de juiste kennis naar uw organisatie. Dáár kunt u van op aan.

Drempelbedragen en procedures voor aanbesteding

Volgens voorgeschreven Europese procedures moeten opdrachten met een waarde boven een bepaalde drempel worden aanbesteed. De opdrachten in kwestie moeten door een opdrachtgever vooraf bekend worden gemaakt in het Europese Publicatieblad. Door concurrentiestelling wordt onder meer vraag en aanbod beter op elkaar afgestemd. De drempelbedragen van aanbesteding worden iedere twee jaar vastgesteld in Europees verband. Dit gebeurt aan de hand van de gemiddelde dagwaarde van de euro. Wat de huidige drempelbedragen van aanbesteding zijn, kan dus per jaar verschillen. Wij zijn dé inkoopadviseur voor al uw vraagstukken, met ruime kennis over drempelprocedures.

Profiteer van onze ruime expertise

Wilt u meer weten over de drempelbedragen van aanbesteding? Of bent u benieuwd naar onze andere diensten en software-oplossingen? Grippr heeft als inkoopadviesbureau de juiste kennis in huis om u te voorzien van gedegen advies op maat, waarmee u uw organisatie van binnenuit upgradet. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Bel naar 085 – 007 44 33, stuur een e-mail naar info@grippr.nl of vul het contactformulier in.

Procurement

consultancy

inkoop-advies

Spend analyse

Inkoopscan

Procurement roadmap

Pakketselectie

Software implementatie

Compliancy, risk, privacy advies

Coaching-on-the-job

Procurement

software

inkoop-software

Spend management software

Contractmanagement software

Leveranciersmanagement portalen & supplier portals

P2P-oplossingen

Procurement

professionals

interim-inkoop

P2P consultants

Data-analisten

P2P projectleiders

Inkoopmanagement

Sourcing- en Contractmanagers