Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie
Home > Inkoopadviesbureau

Inkoopadviesbureau

Bent u op zoek naar een inkoopadviesbureau met een heldere kijk op inkoop en inkoopdigitalisering die u voorziet van inkoopmanagementadvies? Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan gedegen inkoopmanagementadvies dat de inkoop, inkoopstrategie of category management omvat van een bureau dat zich niet enkel richt op kostenbesparing, maar waarde creëert voor aandeelhouders én stakeholders? Grippr biedt u expertise in inkoop in de breedste zin van het woord aan. Van sourcing tot de factuurafhandeling; uw inkoop en P2P-projecten zijn bij ons in goede handen. Met ons inkoopmanagementadvies staat u dus sterker.

Welke diensten bieden wij als inkoopadviesbureau?

Voor het ontvangen van inkoopmanagementadvies, waarbij we zaken als inkoop, inkoopstrategie en category management behandelen, bent u bij ons inkoopadviesbureau op de juiste plek. Schakel ons in als inkoopadviesbureau, dan bieden wij u niet alleen pragmatische inkoopprofessionals aan, maar ook digitale oplossingen. Dit doen we in de vorm van specifieke P2P-software, zodat u een volgende inkoopstap kunt maken. Wilt u na het ontvangen van ons inkoopmanagementadvies ook de veranderingen door ons laten implementeren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Oftewel, wij zijn een full service inkoopadviesbureau dat net een stap extra zet. Onze diensten voor u op een rijtje:

 

Het begint bij de juiste visie die wij uiteenzetten in het inkoopmanagementadvies, advies over category management en de alignment met de bedrijfsstrategie. Die vertaalt u naar een inkoopstrategie. Want zonder doordachte strategie werkt het niet. Daarnaast kunt u optimaal gebruikmaken van technologie, zodat u ook met uw sourcing een maximaal inkoopresultaat behaalt.

Management op een centrale plek

Wie met inkoop te maken heeft, krijgt te maken met facturen, contracten en supplier management. Waar nu contracten en leveranciersgegevens vaak met de hand verwerkt worden en zelfs in een archiefkast opgeborgen worden, zetten wij het om naar een centrale digitale plek voor uw contractmanagement en leveranciersmanagement. Een plek waar overzicht en transparantie is. U ontvangt dan automatische meldingen over verlengingen en contractbeëindiging.

Niet alleen voorzien wij u bij ons inkoopadviesbureau graag van advies op maat met betrekking tot uw inkoop, inkoopstrategie en category management; ook uw bestelproces tot en met betalingsproces kunnen we een stap verder brengen. Waar veel bestellingen en facturen handmatig het bedrijf doorgaan, kunnen we het Purchase-to-Pay proces digitaliseren. Wist u dat meer dan 70% zonder problemen geautomatiseerd kan worden?

Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken

Klinkt deze vorm van procesverbetering interessant? En wilt u zo spoedig mogelijk inkoopmanagementadvies ontvangen over uw inkoop, inkoopstrategie en category management van een ervaren inkoopadviesbureau? Maak dan vandaag nog een afspraak en ontvang deskundig advies over het automatiseren van uw inkoop. Ook voor vragen of het opvragen van meer informatie, mag u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 085 – 007 44 33 voor al uw inkoopmanagementadvies.

Procurement

consultancy

inkoop-advies

Spend analyse

Inkoopscan

Procurement roadmap

Pakketselectie

Software implementatie

Compliancy, risk, privacy advies

Coaching-on-the-job

Procurement

software

inkoop-software

Spend management software

Contractmanagement software

Leveranciersmanagement portalen & supplier portals

P2P-oplossingen

Procurement

professionals

interim-inkoop

P2P consultants

Data-analisten

P2P projectleiders

Inkoopmanagement

Sourcing- en Contractmanagers