Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Grippr.nl > Leveranciersmanagement

Leveranciersmanagement

Wilt u uw contract- en leveranciersmanagement beter inrichten? Grippr biedt u een oplossing en softwarepakket op maat. Op elk gewenst moment kunt u de gegevens inzien en wijzigen waar nodig. Zo houdt u op een efficiënte manier controle over uw contract- en leveranciersmanagement zonder hier veel tijd aan kwijt te zijn. Benieuwd hoe u uw contract- en leveranciersmanagement digitaal kunt inrichten? Wij voorzien u graag van deskundig en persoonlijk advies.

De voordelen van contract- en leveranciersmanagement

Wanneer is het contract opgesteld en wat zijn de bijzonderheden van elk contract? U ziet alle details van ieder contract overzichtelijk in de contract management software. Loopt het contract bijna af? Dan krijgt u een automatische melding. De contractbeheer software zorgt er voor dat gegevens eenvoudig gemonitord en gewijzigd worden. Wij geloven dat goed ingericht contract- en leveranciersmanagement de sleutel is tot een winstgevende inkoop.

Een maatschappelijk verantwoorde dienstverlening

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. Daarom hanteren wij dit binnen al onze inkooptrajecten. Zo werkt elke consultant binnen Grippr minimaal één dag per jaar gratis voor een goed doel.

Krijg grip op contracten en leveranciers

Wilt u direct zorgen dat uw processen sneller en gemakkelijker verlopen? Neem contact met ons op. Wij maken graag een afspraak om uw situatie in kaart te brengen. Aan de hand van de verkregen gegevens voorzien wij u van advies en brengen we de acties in kaart die ondernomen dienen te worden. Een afspraak maakt u via het contactformulier, per mail via info@grippr.nl of telefonisch via 085 – 007 44 33. U wilt toch ook grip krijgen op uw contract- en leveranciersmanagement?

Procurement

consultancy

inkoop-advies

Spend analyse

Inkoopscan

Procurement roadmap

Pakketselectie

Software implementatie

Compliancy, risk, privacy advies

Coaching-on-the-job

Procurement

software

inkoop-software

Spend management software

Contractmanagement software

Leveranciersmanagement portalen & supplier portals

P2P-oplossingen

Procurement

professionals

interim-inkoop

P2P consultants

Data-analisten

P2P projectleiders

Inkoopmanagement

Sourcing- en Contractmanagers