Diensten Oplossingen Vacatures
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Grippr.nl > Inkoopanalyse

Inkoopanalyse

Door een inkoopanalyse uit te voeren komt u erachter hoe u uw inkoopproces kunt verbeteren. Fouten in het inkoopproces worden geïdentificeerd en opgelost. Aan de hand van de gegevens van de inkoopscan ontvangt u deskundig advies. We nemen interviews af met belangrijke afdelingen die invloed hebben op de inkoop en maken een roadmap. Zo krijgt u inzicht in uw inkoopproces en kunt u volgende stappen zetten. Interesse? Maak vandaag nog een afspraak.

Waarom een inkoopanalyse laten uitvoeren?

De financiële stroom binnen uw organisatie is de basis voor een kwantitatieve analyse van uw leveranciersmanagement. Door uw facturen en kosten te analyseren, bijvoorbeeld met behulp van de Best Value Procurement methode, krijgt u inzicht in uw inkoopproces en ontdekt u hoe u rekening houdt met de beste waarde. Maar waarom is een inkoopanalyse belangrijk? Dat leggen wij u graag uit:

  • De inkoopscan geeft informatie over de toegevoegde waarde van inkooppakketten
  • De inkoopstrategie kan worden aangepast
  • Inkoopvoordelen kunnen gerealiseerd worden
  • Onderhandelingsstrategie kan worden aangepast

Wanneer u wilt ontdekken waar u kosten kunt besparen, zou u ook nog een spend analyse uit kunnen voeren. Met deze analyse toetst u uw inkoopbeleid, waardoor u weet waar bespaarmogelijkheden liggen. Door strategisch, tegen de juiste prijs, in te kopen bespaart u geld en haalt u meer winst uit uw omzet. Laat u adviseren door onze specialisten en ontvang pragmatische aanbevelingen.

Doe de inkoopscan

Al tegen een vaste lage prijs biedt Grippr u een inkoopscan. Zo  Vraag naar de voorwaarden en zet de eerste stap naar optimalisatie. Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Hilversum. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak belt u naar 085 – 007 44 33 of stuur een e-mail naar info@grippr.nl. Natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van het contactformulier op onze website. Ook voor vragen en het opvragen van meer informatie over de inkoopanalyse zijn wij te bereiken via eerdergenoemde contactgegevens.

Procurement

consultancy

inkoop-advies

Spend analyse

Inkoopscan

Procurement roadmap

Pakketselectie

Software implementatie

Compliancy, risk, privacy advies

Coaching-on-the-job

Procurement

software

inkoop-software

Spend management software

Contractmanagement software

Leveranciersmanagement portalen & supplier portals

P2P-oplossingen

Procurement

professionals

interim-inkoop

P2P consultants

Data-analisten

P2P projectleiders

Inkoopmanagement

Sourcing- en Contractmanagers