Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie
Home > Spend analyse

Spend analyse

Door een spend analyse met ons platform uit te laten voeren, komt u precies achter waar u hoeveel en waaraan uitgeeft. Aan de hand van de verkregen informatie kunt u uw inkoopstrategie toetsen én verbeteren. Uiteindelijk bespaart u op kosten, maar optimaliseert u ook uw winst. Grippr biedt, geholpen door de oplossingen van Spend Monkey, dus niet enkel goede analytics voor nu, maar kijkt met een kritische blik naar de toekomst. Bent u benieuwd naar onze significante andere kijk op inkoop? Benader dan ons bureau voor meer informatie over onze spend analytics.

Waarom een spend analyse met een platform uitvoeren?

Of het nu om een publieke of private onderneming gaat: het is belangrijk om uw uitgaven inzichtelijk te maken. U kunt om verschillende redenen gebruik maken van strategy analytics. Het is dan ook belangrijk om van tevoren uw doelen vast te stellen om zo betere resultaten te verkrijgen. Met een spend analyse via ons platform kunt u onder andere:

  • Verbeterpunten binnen uw inkoopproces identificeren
  • Risico’s verlagen
  • Inzicht krijgen in beïnvloedbare en niet-beïnvloedbare kosten
  • Concrete inkoopstrategieën formuleren
  • Resultaten meetbaar maken
  • Inzicht krijgen in uitgaven per crediteur

Wij verzorgen deze dienst met de hulp van de hoogwaardige software van Spend Monkey. Spend analyse via ons platform is een van de verschillende methodes waarmee wij voor u waarde creëren net als onze Best Value Procurement.

Kies voor spend analytics en behaal resultaat

Als de resultaten van de spend analyse op het platform binnen zijn, is het belangrijk om deze op een correcte wijze door te voeren. Mocht u ontdekken dat uw inkoopafdeling veel onnodige kosten heeft, is het wellicht raadzaam om een inkoopanalyse uit te voeren. Ook hier nemen wij uw zorgen graag uit handen. Mocht u behoefte hebben aan extra ondersteuning op de inkoopafdeling, is het wellicht interessant om een interim inkoper in te schakelen. Over de mogelijkheden hieromtrent gaan wij graag met u in gesprek. Benader ons of leer meer over ons en onze spend analytics via het e-mailadres info@grippr.nl of telefoonnummer 085 – 007 44 33.

Procurement

consultancy

inkoop-advies

Spend analyse

Inkoopscan

Procurement roadmap

Pakketselectie

Software implementatie

Compliancy, risk, privacy advies

Coaching-on-the-job

Procurement

software

inkoop-software

Spend management software

Contractmanagement software

Leveranciersmanagement portalen & supplier portals

P2P-oplossingen

Procurement

professionals

interim-inkoop

P2P consultants

Data-analisten

P2P projectleiders

Inkoopmanagement

Sourcing- en Contractmanagers