Diensten Oplossingen Vacatures
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Grippr.nl > Inkoop- en contractmanagement

Inkoop- en contractmanagement Soest

Grippr biedt u een softwarepakket om alles rondom de inkoop- en contractmanagement efficiënter in te richten. Een doordacht inkoopbeleid leidt tot meer winst. U kunt minder leverancierscontracten onderhouden zonder dat dit invloed heeft op de totale winst. Klinkt interessant? Wij vertellen u er graag meer over.

Haal meer rendement uit uw inkoop dankzij goed ingericht contractmanagement

Wat zijn uw inkoopbehoeften en wat zijn de juiste leveranciers om mee samen te werken? Wij gaan graag met u om tafel zitten om een passende inkoopstrategie vast te stellen. Een strategie die leidt tot een efficiëntere inrichting van uw inkoop- het contractmanagement. Enkel door grip te krijgen op uw leveranciers- en contractmanagement kunt u uw gehele inkoopproces verbeteren. Wat hiervoor nodig is, is transparantie, controle en goede communicatie. Dat vindt u in een geschikt softwarepakket waar alles op één plek staat. Een digitaal portaal voor al uw administratie rondom inkoop- en contractmanagement.

Krijg controle over uw inkoop- en contractmanagement

Dankzij ons inkoopadvies en onze digitale oplossingen kunt u 24/7 bij alle gegevens. U wijzigt en vult informatie eenvoudig aan. Loopt er binnenkort een contract af? Dan krijgt u automatisch een melding. Contracten met elkaar vergelijken? Het kan allemaal. Wilt u weten waar uw voornaamste kostenposten liggen? vraag dan een spend analyse aan. Met behulp van deze gegevens toetst u uw inkoopbeleid. Ontvangt u graag meer informatie over deze oplossingen? Stuur dan een mail naar info@grippr.nl of bel naar 035 – 646 27 18. Ons adviesbureau staat u graag te woord.

Procurement

consultancy

inkoop-advies

Spend analyse

Inkoopscan

Procurement roadmap

Pakketselectie

Software implementatie

Compliancy, risk, privacy advies

Coaching-on-the-job

Procurement

software

inkoop-software

Spend management software

Contractmanagement software

Leveranciersmanagement portalen & supplier portals

P2P-oplossingen

Procurement

professionals

interim-inkoop

P2P consultants

Data-analisten

P2P projectleiders

Inkoopmanagement

Sourcing- en Contractmanagers