Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie
Home > Inkoop- en contractmanagement

Inkoop- en contractmanagement

Grippr biedt u de mogelijkheid om met software alles rondom inkoop- en contractmanagement efficiënter in te richten. Goed inkoop- en contractmanagement leidt tot een versterking en stroomlijning van uw organisatie. Zoals u weet leidt een verbetering van uw bedrijfsvoering in veel gevallen tot meer winst. Als u dit wel ziet zitten, vertellen wij u graag meer over onze diensten op het gebied van inkoop- en contractmanagement.

Behaal meer rendement en compliancy dankzij goed inkoop- en contractmanagement

Het is ons ultieme doel voor u het perfecte inkoop- en contractmanagement te verzorgen, bijvoorbeeld door te zoeken naar de beste waarde voor de laagste prijs bij Best Value Procurement. Natuurlijk is dit maar een van de methoden die wij voor u inzetten. Om te bepalen wat u precies nodig heeft voor uw inkoop- en contractmanagement, gaan we graag met u in gesprek. Tijdens een contactmoment zoeken op basis van uw input naar de juiste strategie. We vinden zeker een aanpak die leidt tot een efficiëntere inrichting van uw inkoop- en contractmanagement. Door daarnaast meer grip te krijgen op uw leveranciersmanagement kunt u uw gehele inkoopproces verbeteren. Wat hiervoor nodig is, is overzicht, controle en goede communicatie. Dat bereikt u met een goede contractmanagement-softwarepakket waar alles op één plek staat. Een digitaal portaal voor al uw administratie rondom inkoop- en contractmanagement.

Krijg controle over uw inkoop- en contractmanagement

Dankzij de hulp van ons inkoopadviesbureau en onze digitale oplossingen kunt u 24/7 bij alle gegevens. U wijzigt en vult informatie eenvoudig aan. Loopt er binnenkort een contract af? Dan krijgt u automatisch een melding. Wilt u contracten met elkaar vergelijken? Het kan allemaal. Wilt u weten waar uw voornaamste uitgaven liggen? Vraag dan een spend analyse aan. Met behulp van deze gegevens toetst u uw inkoopbeleid. Ontvangt u graag meer informatie over ons en onze oplossingen? Stuur dan een mail naar info@grippr.nl of bel naar 085 – 007 44 33.

Procurement

consultancy

inkoop-advies

Spend analyse

Inkoopscan

Procurement roadmap

Pakketselectie

Software implementatie

Compliancy, risk, privacy advies

Coaching-on-the-job

Procurement

software

inkoop-software

Spend management software

Contractmanagement software

Leveranciersmanagement portalen & supplier portals

P2P-oplossingen

Procurement

professionals

interim-inkoop

P2P consultants

Data-analisten

P2P projectleiders

Inkoopmanagement

Sourcing- en Contractmanagers