Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Grippr.nl > Inkoop- en contractmanagement

Inkoop- en contractmanagement

Grippr biedt u de mogelijkheid om met software alles rondom inkoop- en contractmanagement efficiënter in te richten. Goed inkoop- en contractmanagement leidt tot meer winst. Klinkt dit interessant? Wij vertellen u er graag meer over.

Haal meer inkoop rendement en compliancy dankzij goed ingericht contractmanagement

Wat zijn uw inkoopbehoeften en wat zijn de juiste leveranciers om mee samen te werken? Wij gaan graag met u om tafel zitten om een passende inkoopstrategie vast te stellen. Een strategie die leidt tot een efficiëntere inrichting van uw inkoop- en contractmanagement. Door meer grip te krijgen op uw leveranciers- en contractmanagement kunt u uw gehele inkoopproces verbeteren. Wat hiervoor nodig is, is overzicht, controle en goede communicatie. Dat bereikt u met een goede Contractmanagement softwarepakket waar alles op één plek staat. Een digitaal portaal voor al uw administratie rondom inkoop- en contractmanagement.

Krijg controle over uw inkoop- en contractmanagement

Dankzij ons inkoopadvies en onze digitale oplossingen kunt u 24/7 bij alle gegevens. U wijzigt en vult informatie eenvoudig aan. Loopt er binnenkort een contract af? Dan krijgt u automatisch een melding. Contracten met elkaar vergelijken? Het kan allemaal. Wilt u weten waar uw voornaamste uitgaven liggen? vraag dan een spend analyse aan. Met behulp van deze gegevens toetst u uw inkoopbeleid. Ontvangt u graag meer informatie over onze oplossingen? Stuur dan een mail naar info@grippr.nl of bel naar 085 – 007 44 33. Ons adviesbureau staat u graag te woord.

Procurement

consultancy

inkoop-advies

Spend analyse

Inkoopscan

Procurement roadmap

Pakketselectie

Software implementatie

Compliancy, risk, privacy advies

Coaching-on-the-job

Procurement

software

inkoop-software

Spend management software

Contractmanagement software

Leveranciersmanagement portalen & supplier portals

P2P-oplossingen

Procurement

professionals

interim-inkoop

P2P consultants

Data-analisten

P2P projectleiders

Inkoopmanagement

Sourcing- en Contractmanagers