Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie
Home > Interim inkoper

Interim inkoper

Op zoek naar een interim inkoper met kennis over ICT, legal en finance, die op freelancebasis in te huren is? Grippr heeft de juiste specialisten in huis voor inkoop, aanbestedingen of het efficiënt en nauwkeurig inrichten van uw inkoopproces. Zo houdt u tijd over voor andere werkzaamheden en werkt u in de toekomst volgens een digitaal en handig inkoopsysteem. Ontdek vandaag nog wat interim inkoopprofessional u te bieden heeft.

Tijdelijk uw inkoop uit handen geven

Wilt u extra kennis inhuren, omdat u voor dat ene project te weinig mankracht heeft? Of is uw huidige inkoper langdurig ziek? Met een freelance inkoper van Grippr met een expertise op het gebied van ICT, legal, finance en aanbesteding, weet u zeker dat uw inkoopproces vloeiend blijft verlopen. De kosten voor het inhuren van een freelance inkoper wegen gemakkelijk op tegen de grote mate van besparing. Daarbij geven wij u graag deskundige adviezen, zodat u in de toekomst kunt rekenen op een efficiënt inkoopproces. Dit is mogelijk door bijvoorbeeld het proces te automatiseren en te stroomlijnen.

Een interim inkoper van Grippr met kennis van ICT, legal en finance haalt het maximale uit uw inkoop- en tender proces

Winstmaximalisatie is het doel waar onze interim inkoper naar streeft. Dit is haalbaar omdat de freelance inkoper onder andere over de juiste kennis en ervaring op het gebied van ICT, legal en finance beschikt. Van sourcing tot analytics: u laat het hele inkoopproces met een gerust hart aan onze interim inkoper over. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Door uw huidig inkoopproces te analyseren, zoeken we de juiste contractbeheer software zodat er één plek gecreëerd wordt voor alle administratie rondom uw inkoopproces.

Doe de inkoopscan

Wilt u een freelance, interim inkoper, gespecialiseerd in ICT, legal en finance, inschakelen, maar bent u ook benieuwd naar de huidige status van uw inkoop- en contractmanagement? Maak dan gebruik van onze inkoopscan. Tegen een vaste lage prijs zet u de eerste stap naar optimalisatie. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons bedrijf op. Bij vragen of het opvragen van meer informatie over interim inkoop, belt u naar 085 – 007 44 33. Wij beantwoorden uw vragen en vertellen u graag meer over onze oplossingen.

Procurement

consultancy

inkoop-advies

Spend analyse

Inkoopscan

Procurement roadmap

Pakketselectie

Software implementatie

Compliancy, risk, privacy advies

Coaching-on-the-job

Procurement

software

inkoop-software

Spend management software

Contractmanagement software

Leveranciersmanagement portalen & supplier portals

P2P-oplossingen

Procurement

professionals

interim-inkoop

P2P consultants

Data-analisten

P2P projectleiders

Inkoopmanagement

Sourcing- en Contractmanagers