Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Grippr.nl > Procesverbetering

Procesverbetering Soest

Bent u geïnteresseerd in procesverbetering van uw huidige inkoop? Wilt u uw inkoopproces verbeteren zodat u niet alleen op kosten bespaart, maar ook uw winst optimaliseert? Grippr biedt u graag een creatieve en professionele kijk op inkoop. Laat een inkoopscan uitvoeren en start met procesverbetering.

Een digitale oplossing voor procesverbetering

Aan de hand van de gegevens van de inkoopscan brengen wij in kaart hoe we uw inkoopproces kunnen verbeteren. Een goede manier van procesverbetering is digitale factuurverwerking. Wij bieden u verschillende softwarepakketten op maat zodat u meer inzicht krijgt in alle aspecten rondom uw inkoopproces. Eén plek voor alle gegevens. Hierdoor bespaart u niet alleen op kosten, maar ook op tijd. Zo kunt u zich richten op de corebusiness binnen uw bedrijf.

Een softwarepakket op maat

Grippr geeft volledig onafhanleijk advies maar we hebben veel ervaring met inkoopsoftware als:

  • SpendMonkey | Friendly Procurement Analytics biedt tools die u nodig heeft voor uitmuntende spend analyses, contactmanagement en prestatiemanagement.
  • Gatekeeper beheert uw contracten, compliancy en risico’s vanuit één portaal.
  • Proactis P2P software
  • TenderTracer, blijf op de hoogte van alle EU aanbestedingen

Benieuwd welk softwarepakket het meest geschikt is voor uw organisatie? Vraag vandaag een inkoopscan aan en kom erachter hoe u uw inkoopproces kunt verbeteren! Al tegen een vaste lage prijs bieden wij een inkoopanalyse. Vraag naar de voorwaarden van ons inkoopadviesbureau.

Uw partner voor digitalisering van inkoopprocessen  

Wilt u voor nu én in de toekomst volledig in control zijn betreft uw inkoopdata? Dan zijn wij graag uw partner. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 035 – 646 27 18. Of stuur een e-mail met uw aanvraag naar info@grippr.nl. Ook voor vragen over het verbeteren van uw inkoopproces zijn wij te bereiken via eerdergenoemde contactgegevens. Mogen wij u binnenkort verwelkomen op ons kantoor in Hilversum?

Procurement

consultancy

inkoop-advies

Spend analyse

Inkoopscan

Procurement roadmap

Pakketselectie

Software implementatie

Compliancy, risk, privacy advies

Coaching-on-the-job

Procurement

software

inkoop-software

Spend management software

Contractmanagement software

Leveranciersmanagement portalen & supplier portals

P2P-oplossingen

Procurement

professionals

interim-inkoop

P2P consultants

Data-analisten

P2P projectleiders

Inkoopmanagement

Sourcing- en Contractmanagers