Diensten Oplossingen Vacatures
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Grippr.nl > Interim inkoper

Interim inkoper Soest

Op zoek naar een interim inkoper die op freelancebasis in te huren is? Grippr beschikt over een grote database aan professionals die uw inkoopproces efficiënt en nauwkeurig inrichten. Zo houdt u tijd over voor andere werkzaamheden en werkt u in de toekomst volgens een digitaal en handig inkoopsysteem. Ontdek vandaag nog wat interim inkoop u te bieden heeft.

De interim inkoper haalt het maximale uit uw inkoopproces

Winstmaximalisatie is het doel waar onze interim inkoper naar streeft. Dit is haalbaar omdat de freelance inkoper over de juiste kennis en ervaring op het gebied van finance, legal en IT beschikt. Van sourcing tot analytics, u laat het hele inkoopproces met een gerust hart aan onze interim inkoper over. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Door uw huidig inkoopproces te analyseren zoeken we de juiste contractbeheer software zodat er één plek gecreëerd wordt voor alle administratie rondom uw inkoopproces.

Tijdelijk uw inkoopmanagement uit handen geven

Wilt u extra kennis inhuren omdat u voor dat ene project te weinig mankracht heeft? Of is uw huidige inkoper langdurig ziek? Met een freelance inkoper van Grippr weet u zeker dat uw inkoopproces vloeiend blijft verlopen. De kosten voor het inhuren van een freelance inkoper wegen dan gemakkelijk op tegen de grote mate van besparing die wordt ingevoerd door het proces te automatiseren en stroomlijnen. Daarbij geven wij u graag deskundige adviezen zodat u in de toekomst kunt rekenen op een efficiënt inkoopproces.

Doe de inkoopscan

Wilt u een freelance inkoper inschakelen, maar bent u ook benieuwd naar de huidige status van uw inkoop- en contractmanagement? Maak dan gebruik van onze inkoopscan. Tegen een vaste lage prijs zet u de eerste stap naar optimalisatie. Interesse? Neem gerust contact met ons bedrijf op. Voor vragen of het opvragen van meer informatie over interim inkoop belt u naar 035 – 646 27 18.

Procurement

consultancy

inkoop-advies

Spend analyse

Inkoopscan

Procurement roadmap

Pakketselectie

Software implementatie

Compliancy, risk, privacy advies

Coaching-on-the-job

Procurement

software

inkoop-software

Spend management software

Contractmanagement software

Leveranciersmanagement portalen & supplier portals

P2P-oplossingen

Procurement

professionals

interim-inkoop

P2P consultants

Data-analisten

P2P projectleiders

Inkoopmanagement

Sourcing- en Contractmanagers