Diensten Oplossingen Vacatures
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Grippr.nl > Inkoopadviesbureau

Inkoopadviesbureau

Bent u op zoek naar een inkoopadviesbureau met een creatieve kijk op inkoop? Een bureau dat zich niet enkel richt op kostenbesparing, maar waarde creëert voor aandeelhouders én stakeholders? Grippr biedt u expertise in inkoop in de breedste zin van het woord. Van sourcing tot de factuurafhandeling, uw inkoopmanagement is bij ons in goede handen.

Welke diensten biedt het inkoopadviesbureau?

Schakelt u ons in als inkoopadviesbureau, dan bieden wij u niet alleen pragmatische digitale oplossingen maar bieden u ook specifieke P2P-software zodat u een volgende inkoopstap kunt maken. De veranderingen door ons laten implementeren? Ook dat behoort tot de mogelijkheid. Oftewel, wij zijn een full service inkoopadviesbureau dat net een stap extra zet. Onze diensten voor u op een rijtje:

  • Sourcing
  • Strategy & Analytics
  • Contract Management
  • Supplier Management
  • Purchase 2 Pay
  • Invoices & Payables

Het begint bij de juiste sourcing en technologie wat tot kortere doorlooptijden en uiteindelijk tot een optimaal inkoopresultaat leidt. Maar zonder doordachte strategie werkt het niet. Er moet overzicht gecreëerd worden wat omgezet wordt tot alignment. Wie met inkoop te maken heeft, krijgt te maken met facturen, contract en supplier management. Waar nu contracten en leveranciersgegevens met de hand verwerkt wordt en in een archiefkast opgeborgen wordt, wordt het omgezet naar een centrale digitale plek voor uw leveranciersmanagement. Een plek waar overzicht en transparantie is. U ontvangt automatische meldingen wanneer een contract bijna afloopt en met een foto kunnen declaraties ingediend worden.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Klinkt deze vorm van procesverbetering interessant? Maak vandaag nog een afspraak en ontvang deskundig advies over het automatiseren van uw inkoop. Ook voor vragen of het opvragen van meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 035 – 646 27 18.

Procurement

consultancy

inkoop-advies

Spend analyse

Inkoopscan

Procurement roadmap

Pakketselectie

Software implementatie

Compliancy, risk, privacy advies

Coaching-on-the-job

Procurement

software

inkoop-software

Spend management software

Contractmanagement software

Leveranciersmanagement portalen & supplier portals

P2P-oplossingen

Procurement

professionals

interim-inkoop

P2P consultants

Data-analisten

P2P projectleiders

Inkoopmanagement

Sourcing- en Contractmanagers