Grippr.nl > Inkoop automatisering

Inkoop automatisering Soest

Door te kiezen voor inkoop automatisering kiest u voor winstmaximalisatie én tilt u uw gehele inkoopsysteem naar een hoger niveau. Grippr biedt u het juiste softwarepakket en zet de inkoop automatisering in gang. Samen maken we uw volgende inkoopstap waar en digitaliseren we uw inkoop. Geen volle en onoverzichtelijke archiefkasten, maar één plek voor alle administratie rondom uw inkoopproces.

De juiste software voor inkoop automatisering

De verschillende software die wij u aanbieden zijn van Rosslyn, Greenstone en Gatekeeper. Graag lichten we ze voor u toe:

  • Rosslyn Data Technologies
    Biedt u tools voor spend analyses, contract- en prestatiemanagement. Eén centraal portaal voor al uw huidige datasystemen. U heeft altijd toegang tot contracten, de prestaties van uw leveranciers en relaties vindt u op één dashboard. Daarnaast gaat managen, onderhandelen en afnemen op basis van uw spend data.
  • Greenstone
    Dit inkoopsysteem is beschikbaar voor u én uw leveranciers. Deze toegankelijkheid zorgt voor heldere communicatie en duidelijke afspraken. Dankzij de SupplierPortal weet u op elk gewenst moment hoe de compliancy van uw leveranciers ervoor staat.
  • Gatekeeper
    Maak uw inkoopprocessen klaar voor de toekomst. Verschillende afdelingen binnen uw organisatie kunnen eenvoudig met elkaar samenwerken en u houdt de controle over het gehele inkoopproces. Deze software is zeer gebruiksvriendelijk en biedt een ongelimiteerd aantal collega’s toegang tot de tool.

Welke inkoop software is geschikt voor mijn onderneming?

Grippr biedt u een inkoopscan zodat u erachter komt welke software het meest geschikt is voor uw onderneming. We zetten een doordachte strategie op en kijken naar de toekomst. Heeft u interesse in inkoop automatisering of ontvangt u graag meer informatie over het optimaliseren van een inkoopsysteem? Stuur een e-mail naar info@grippr.nl of neem telefonisch contact met ons op via 085-007 44 33. Wij helpen u graag bij het zetten van de eerste stap naar een geoptimaliseerd inkoopsysteem.

Procurement

consultancy

inkoop-advies

Spend analyse

Inkoopscan

Procurement roadmap

Pakketselectie

Software implementatie

Compliancy, risk, privacy advies

Coaching-on-the-job

Procurement

software

inkoop-software

Spend management software

Contractmanagement software

Leveranciersmanagement portalen & supplier portals

P2P-oplossingen

Procurement

professionals

interim-inkoop

P2P consultants

Data-analisten

P2P projectleiders

Inkoopmanagement

Sourcing- en Contractmanagers