Diensten Oplossingen Vacatures
 • 360-graden-benadering
 • Maatschappelijk verantwoord
 • Margeoptimalisatie

Grippr.nl > Inkoop automatisering

Inkoop automatisering

Door te kiezen voor inkoop automatisering kiest u voor winstmaximalisatie én tilt u uw gehele inkoopsysteem naar een hoger niveau. Grippr biedt u het juiste softwarepakket en zet de inkoop automatisering in gang. Samen maken we uw volgende inkoopstap waar en digitaliseren we uw inkoop. Geen volle en onoverzichtelijke archiefkasten, maar één plek voor alle administratie rondom uw inkoopproces.

De juiste software voor inkoop automatisering

De verschillende soorten inkoopsoftware die wij u aanbieden voor het E-procurement zijn van Rosslyn, Greenstone en Gatekeeper. Graag lichten we ze voor u toe:

 • Rosslyn Data Technologies
  Deze inkoopsoftware biedt u tools voor spend analyses, contract- en prestatiemanagement. Eén centraal portaal voor al uw huidige datasystemen. U heeft altijd toegang tot contracten, de prestaties van uw leveranciers en relaties vindt u op één dashboard. Daarnaast gaat managen, onderhandelen en afnemen op basis van uw spend data.
 • Greenstone
  Dit inkoopsysteem is beschikbaar voor u én uw leveranciers. Deze toegankelijkheid zorgt voor heldere communicatie en duidelijke afspraken. Dankzij de SupplierPortal weet u op elk gewenst moment hoe de compliancy van uw leveranciers ervoor staat.
 • Gatekeeper
  Maak uw inkoopprocessen klaar voor de toekomst. Verschillende afdelingen binnen uw organisatie kunnen eenvoudig met elkaar samenwerken dankzij dit inkoopsysteem. Ook houdt u de controle over het gehele inkoopproces. Deze inkoopsoftware is zeer gebruiksvriendelijk en biedt een ongelimiteerd aantal collega’s toegang tot de tool.

Welke inkoop software is geschikt voor mijn onderneming?

Grippr biedt u een doordachte strategie op en kijkt met u mee naar de toekomst. Heeft u interesse in inkoopautomatisering, maar wilt u hier graag intensieve ondersteuning bij? Informeer dan naar onze mogelijkheden om een interim inkoper aan te nemen. Hij of zij helpt u bij de inkoopautomatisering. Stuur een e-mail naar info@grippr.nl of neem telefonisch contact met ons op via 085 – 007 44 33. Wij helpen u graag bij het zetten van de eerste stap naar een geoptimaliseerd inkoopsysteem.

Procurement

consultancy

inkoop-advies

Spend analyse

Inkoopscan

Procurement roadmap

Pakketselectie

Software implementatie

Compliancy, risk, privacy advies

Coaching-on-the-job

Procurement

software

inkoop-software

Spend management software

Contractmanagement software

Leveranciersmanagement portalen & supplier portals

P2P-oplossingen

Procurement

professionals

interim-inkoop

P2P consultants

Data-analisten

P2P projectleiders

Inkoopmanagement

Sourcing- en Contractmanagers