Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie
Home > Inkoopautomatisering

Inkoopautomatisering

Door te kiezen voor inkoopautomatisering kiest u voor winstmaximalisatie én tilt u uw gehele inkoop naar een hoger niveau. Grippr biedt u de juiste inkoopsoftware aan en zet de inkoopautomatisering in gang. Samen maken we uw volgende inkoopstap en digitaliseren we uw inkoopsysteem. Geen volle en onoverzichtelijke archiefkasten, maar één plek voor alle administratie rondom uw inkoopproces. Dat is de manier waarop wij inkoop voor u optimaliseren.

De juiste software voor inkoopautomatisering

De inkoopsoftware die wij u aanbieden, is afhankelijk van uw inkoopprocessen en de wensen van uw organisatie. Een oplossing waar we graag mee werken voor het inrichten van uw E-procurement, is Spend Monkey. Graag lichten we deze oplossing, waarmee we uw inkoop optimaliseren, verder toe:

Deze inkoopsoftware biedt u tools voor spend analyses, contract- en prestatiemanagement. Eén centraal portaal voor al uw inkoopdata. U heeft altijd toegang tot contracten, de prestaties van uw leveranciers en relaties vindt u op één dashboard. Daarnaast gaat managen, onderhandelen en afnemen via dit softwareplatform op basis van uw spend data.

Kies de beste inkoopsoftware voor mijn onderneming?

Grippr biedt u een doordachte strategie aan voor uw inkoop en kijkt met u mee naar kans om te optimaliseren. Heeft u interesse in inkoopautomatisering, maar wilt u hier graag intensieve ondersteuning bij? Informeer dan naar onze mogelijkheden om een interim inkoper aan te nemen. Hij of zij helpt u bij de inkoopautomatisering. Stuur een e-mail naar info@grippr.nl of neem telefonisch contact met ons op via 085 – 007 44 33. Wij helpen u graag bij het zetten van de eerste stap naar het optimaliseren van uw inkoop. Reken ook op onze andere diensten als Best Value Procurement.

Procurement

consultancy

inkoop-advies

Spend analyse

Inkoopscan

Procurement roadmap

Pakketselectie

Software implementatie

Compliancy, risk, privacy advies

Coaching-on-the-job

Procurement

software

inkoop-software

Spend management software

Contractmanagement software

Leveranciersmanagement portalen & supplier portals

P2P-oplossingen

Procurement

professionals

interim-inkoop

P2P consultants

Data-analisten

P2P projectleiders

Inkoopmanagement

Sourcing- en Contractmanagers