Interim Advies Software
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Grippr.nl > Digitale factuurverwerking

Digitale factuurverwerking

Wilt u meer weten over automatische en digitale factuurverwerking zodat u het inkoopproces efficiënt kunt afronden? Het handmatig invoeren van gegevens is een tijdrovende klus. Door  inkoopfacturen te digitaliseren houdt u meer tijd over voor de corebusiness binnen uw organisatie. Grippr biedt u oplossingen voor een optimaal inkoopresultaat. Start vandaag nog!

Handige software voor digitale en automatische factuurverwerking

Wist u dat digitale en automatische factuurverwerking 50 keer efficiënter is dan een handmatige uitvoering? Door te kiezen voor het juiste IT/softwarepakket richt u uw inkoopproces zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk in. Veel moderne systemen digitaliseren gegevens voor inkoopfacturen met XML. Gegevens worden automatisch in het systeem gezet wat enkel gecontroleerd hoeft te worden. Bij elke factuur die binnenkomt bent u dus geen tijd kwijt aan het invoeren van gegevens. Wilt u weten wat de meest geschikte automatische factuurverwerking voor uw organisatie is? Wij vertellen u graag meer over het automatiseren van uw inkoopprocessen.

Uw partner voor het digitaliseren van inkoopprocessen

Wilt u de inkoopfacturen digitaliseren zodat u controle heeft op alle kosten? Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij denken en werken vanuit waarde: wat is het verschil tussen de kosten en opbrengsten? We onderhandelen niet alleen over de inkoopprijs, maar kijken verder dan dat. Door onze significant andere kijk op inkoop door bijvoorbeeld digitale factuurverwerking te introduceren bespaart u niet alleen op kosten, maar ontvangt u ook een geoptimaliseerde winst.

De eerste stap naar een optimaal inkoopproces

Hoe efficiënt is uw huidige inkoopproces ingericht? Krijg inzicht in uw proces en ontdek wat anders ingericht kan worden voor een optimaal inkoopproces. Tegen een vaste lage prijs bieden wij u een inkoopanalyse. Klinkt interessant? Wij vertellen u graag meer als u belt naar 035 – 646 27 18. Ook voor vragen over het digitaliseren van inkoopfacturen of andere onderwerpen bereikt u ons via eerdergenoemd telefoonnummer.

Procurement

consultancy

inkoop-advies

Spend analyse

Inkoopscan

Procurement roadmap

Pakketselectie

Software implementatie

Compliancy, risk, privacy advies

Coaching-on-the-job

Procurement

software

inkoop-software

Spend management software

Contractmanagement software

Leveranciersmanagement portalen & supplier portals

P2P-oplossingen

Procurement

professionals

interim-inkoop

P2P consultants

Data-analisten

P2P projectleiders

Inkoopmanagement

Sourcing- en Contractmanagers