Diensten Oplossingen Vacatures
  • 360-graden-benadering
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Margeoptimalisatie

Grippr.nl > Contractbeheer software

Contractbeheer software Soest

Grippr biedt u de mogelijkheid om uw contractbeheer door middel van de juiste software beter in te richten. Hierdoor krijgt u snel inzicht in alle gegevens betreft contracten en kunt u deze gegevens eenvoudig wijzigen. Geen onoverzichtelijke archiefkasten meer, maar één softwarepakket voor alle contracten. Ook grip krijgen op uw contractbeheer door middel van een softwarepakket? Wij voorzien u graag van deskundig advies en vertalen het advies naar een passende dienstverlening.

Digitaliseer uw contractbeheer met de juiste software

Wij bieden u verschillende softwarepakketten van onder andere Rosslyn, Greenstone en Gatekeeper om uw inkoop- en contractmanagement te beheren. Welke software het meest geschikt is voor uw contractbeheer hangt af van verschillende aspecten. Graag plannen we een kennismakingsgesprek met u in zodat u grip krijgt op uw contractmanagement. Alle contracten en bijhorende details kunt u online inzien en eenvoudig wijzigen. Verloopt een contract binnenkort? Dan krijgt u automatisch een melding.

Maak eenvoudig een afspraak

Wilt u deskundig advies over de software ontvangen of heeft u vragen over contractbeheer? Maak dan direct een afspraak met ons via het contactformulier op de website. Ook bereikt u ons telefonisch via 035 – 646 27 18. Wist u dat u tegen een scherpe prijs een inkoopanalyse kunt uitvoeren? Wij vertellen u er graag meer over wanneer u belt naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Procurement

consultancy

inkoop-advies

Spend analyse

Inkoopscan

Procurement roadmap

Pakketselectie

Software implementatie

Compliancy, risk, privacy advies

Coaching-on-the-job

Procurement

software

inkoop-software

Spend management software

Contractmanagement software

Leveranciersmanagement portalen & supplier portals

P2P-oplossingen

Procurement

professionals

interim-inkoop

P2P consultants

Data-analisten

P2P projectleiders

Inkoopmanagement

Sourcing- en Contractmanagers