Grippr.nl > Software > Greenstone

Met Greenstone beheert u uw contracten, compliancy en risico’s vanuit een centraal portaal.


Greenstone’s SupplierPortal
Greenstone levert u de state-of-the-art SupplierPortal. Binnen dit portaal slaat u al uw contracten, certificeringen en andere documenten overzichtelijk op. Zo beheerst u op een efficiente manier uw compliancy en uw risico’s. Daarnaast is het portaal toegankelijk voor zowel u als uw leveranciers. Alle communicatie tussen u en uw leverancier loopt dus via het SupplierPortal. En last, but zeker not least, is de SupplierPortal van Greenstone volledig op maat in te richten. Uw wensen en processen staan hierbij centraal.

Dus:

  • Voortaan beheert en segmenteert u uw leveranciers vanuit een centrale plek
  • Daarnaast bent u zeker dat alle documenten van uw leveranciers (contracten/certificaten enz.) automatisch voor u onderhouden worden
  • En u weet dat u voldoet aan de constant veranderende supply chain regelgeving en verwachtingen.


Greenstone in het kort
Het is Greenstone’s missie om non-financial reporting gemakkelijker en duidelijker te maken. Daarom bieden zij wereldwijd betrouwbare software op corporate niveau. Hierbij ligt de nadruk op regelgeving en compliancy. Met de SupplierPortal van Greenstone weet u op ieder moment hoe de compliancy van uw leveranciers ervoor staat. Daarnaast worden alle processen rondom compliancy voor u vergemakkelijkt. De persoonlijke aanpak die Greenstone hanteert maakt hen uniek.

Eerder organiseerden wij in samenwerking met Greenstone een webinar waarin de prijswinnende software gedemonstreerd werd. Dit webinar vindt u hier:


Grippr is de softwarepartner in de Benelux
Grippr is de trotse partner van Greenstone in de Benelux. Zo hebben organisaties binnen de Benelux toegang tot zowel de expertise binnen de consultancy van Grippr, als de vooraanstaande technologie van Greenstone.

Wilt u meer informatie? 
Dan kunt u contact opnemen met Merel Plante of Alex Couperus, de managing partners van Grippr, via:
085-007 44 33

Of bezoek de website van Greenstone.